Η εταιρία

Η εταιρία

Η ΑΚΤ είναι μια εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες Εμπορικού Μάρκετινγκ, ενισχύοντας την ανάπτυξη των brands με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Οι βασικοί τομείς της δραστηριότητάς της επικεντρώνονται στο μάρκετινγκ, τη σηματοποίηση καταστημάτων, την προώθηση και τις εκδηλώσεις. Το δυναμικό επαγγελματικό υπόβαθρο και η πολυετής εμπειρία των στελεχών της ΑΚΤ υπογράφουν την επιτυχή διεξαγωγή κάθε συνεργασίας.

Άρης Τουμπαλίδης

Ο Άρης Τουμπαλίδης κατέχει τη θέση του Marketing Executive & Owner στην AKT Marketing Services από το 2012. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ στην Coca-Cola 3E από το 2003 έως το 2010, όπου τελευταία κατείχε την θέση του Διευθυντή Ελλάδος στο Εμπορικό Μάρκετινγκ. Είναι απόφοιτος της σχολής Μάρκετινγκ και Οικονομικά Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Reading της Αγγλίας, και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Southampton της Αγγλίας.   

Βασιλική Αποστολίδου

Η Βασιλική Αποστολίδου κατέχει τη θέση της Marketing Specialist & Art Director στην AKT Marketing Services από το 2013. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ στην Coca-Cola 3E Βορείου Ελλάδος από το 2003 έως το 2011. Είναι απόφοιτος της σχολής Δοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση από το City College υπό την αιγίδα του του Πανεπιστημίου Sheffield της Αγγλίας.