Ομάδα.

Άρης Τουμπαλίδης

Ο Άρης K. Τουμπαλίδης, απόφοιτος της σχολής Μάρκετινγκ και Οικονομικών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Reading στη Μεγάλη Βρετανία με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Southampton της Αγγλίας, είναι ο Managing Director της AKT από το 2012. Με πολυετή εμπειρία, από το 2003 έως το 2010, στο τμήμα Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ της Coca-Cola 3E, και εν τέλει από τη θέση του Διευθυντή Εμπορικού Μάρκετινγκ Ελλάδος, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, τη δημιουργία της ΑΚΤ Marketing Services.

Βασιλική Αποστολίδου

Η Βασιλική Αποστολίδου είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση από το City College υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Sheffield της Αγγλίας. Με πολυετή προϋπηρεσία και βαθιά γνώση της αγοράς, από το 2003 έως το 2011, στο τμήμα Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ της Coca-Cola 3E, συνέχισε την πορεία της ως βασικό στέλεχος της ΑΚΤ στη θέση της Marketing Executive από το 2012. Με τον επαγγελματισμό και την πλούσια εμπειρία της γνωρίζει πως να μετατρέψει κάθε ιδέα σε πράξη!

Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Η Αθηνά Αναγνωστοπούλου, απόφοιτος της σχολής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και με σημαντική προϋπηρεσία, από το 2012 έως το 2018, στο τμήμα Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ της Coca-Cola 3E, είναι η Marketing Specialist της ομάδας από το 2018. Με το οργανωτικό και αισιόδοξο πνεύμα της διεκπεραιώνει κάθε task με απόλυτη συνέπεια!

Αθηνά Λεκοπούλου

Η Αθηνά Λεκοπούλου, απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων του ΙΕΚ Σίνδου Θεσσαλονίκης και της σχολής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, είναι η Graphic Designer της AKT από το 2018. Εξαιρετική team player και πιστή στα deadlines υποστηρίζει ενεργά κάθε project και βοηθάει την ομάδα να “πετάει”!

Έφη Βούλγαρη

Η Έφη Βούλγαρη, απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι η Graphic & Motion Designer της AKT Marketing Services. Με εξειδίκευση στo motion design και το illustration κάνει τον κόσμο των brands να “κινείται”!

Νατάσα Φορτομάρη

Η Νατάσα Φορτομάρη είναι στη θέση της Junior Graphic Designer, και ήρθε για να απογειώσει με τις ικανότητες στο 3d Design. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία με ειδίκευση στο σχεδιασμό Ψηφιακών Πολιτιστικών Δεδομένων.