Υπηρεσίες.

Είμαστε δίπλα σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης και στρατηγικά σχεδιασμένες λύσεις που διαμορφώνουν την ταυτότητα της επιχείρησής σας και την εξελίσσουν σε ένα ισχυρό brand με δυναμική παρουσία στην αγορά.

Σήμανση
καταστημάτων

Το φυσικό σας κατάστημα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας. Ενδυναμώνουμε την αναγνωριστιμότητα του brand στο σημείο πώλησης με τη δημιουργία σηματοποίησης και branded εφαρμογών στο εσωτερικό και το εξωτερικό του περιβάλλον. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τοποθέτηση εκτυπώσεων, ειδικών κατασκευών, επιγραφών και υποστηρικτικών υλικών σήμανσης ανάλογα με τις ανάγκες προβολής.

Διαφημιστικό
Υλικό

Τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος! Οι προωθητικές εφαρμογές στα κατάλληλα σημεία είναι ένα έξυπνο εργαλείο για να προσελκύσετε ακόμη περισσότερους πελάτες. Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την παραγωγή και τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού, όπως stands, displays, roll ups, banners για την αποτελεσματική προβολή και την ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας στο σημείο πώλησης.

Branding &
Visual Identity

Κάθε project είναι μοναδικό. Στόχος μας είναι η διαφοροποίηση του brand και η στρατηγική δόμηση των χαρακτηριστικών του, έτσι ώστε να ξεχωρίσει και να αναπτυχθεί μέσα στο έντονο ανταγωνιστικό του περιβάλλον. Μέσα από μία στοχευμένη διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού, δημιουργούμε το branding και την εταιρική ταυτότητα που θα κάνει το brand σας ξεχωριστό.

Motion
graphics

Η δύναμη της εικόνας με τη δυναμική της κίνησης! Στο marketing του σήμερα, όπου η οθόνη πρωταγωνιστεί ως Μέσο σε κάθε της διάσταση, από την τηλεόραση μέχρι το tablet και το κινητό, το video είναι το νούμερο 1 εργαλείο προβολής για να μιλήσετε στο κοινό σας. Δημιουργούμε εταιρικά και προϊοντικά videos, motion graphics, animations και games, αναλαμβάνοντας πλήρως τη διαδικασία παραγωγής, από το videography μέχρι την τελική επεξεργασία και προβολή.